Boligforeningens tiltag i forbindelse med Corona virus.

07-04-2020
Forholdsregler og tiltag hos Hobro Boligforening i forbindelse med Coronavirus (gældende indtil videre frem til 10/5-20).

Boligforeningens åbnings- og telefontider:

Administrationen på Smedevej 28:
Kontoret er lukket for al personlig betjening indtil videre frem til 10/5-20
Telefonerne er åbne mandag – fredag fra kl. 9  – 12.

Beboerservice:
Der er ingen personlig betjening på kontoret i Beboerservice.
Telefonen er åben mandag – fredag fra kl. 8 – 12.

Udenfor telefonernes åbningstid, skal du ved akut skade i din bolig, kontakte vores akut skadeservice:
Polygon på tlf. 72 28 28 19

For at beskytte medarbejdere, beboere og boligsøgende på bedst mulig vis, har boligforeningen derudover vedtaget følgende:

Boligforeningens forholdsregler i forbindelse med Corona: (indtil videre gældende til 10/5-20)
  • Fysisk kontakt mellem ansatte og beboere SKAL undgås.
  • Der opsættes plakater om forebyggelse af spredning af coronavirus i fællesvaskerierne.
  • Ved fraflytningssyn, må der ikke være fysisk kontakt med fraflytteren.
  • Fremvisning af boliger i tilbud, kan først fremvises når boligen er tom.
  • Grønt og Blåt team, fortsætter med arbejdsopgaver der kan udføres med respekt for vores forholdsregler.
  • Ejendomsfunktionærerne kører kun ud til indvendige opgaver i lejlighederne som vurderes nødvendige. Servicekoordinatoren sikre at der inden besøget, laves en fast aftale med beboeren om forholdsreglerne.
Vi håber på jeres forståelse for ovennævnte tiltag og forholdsregler og beklager de gener de måtte give.

Pas på hinanden.

Hobro Boligforening

Link til hjemmeside om Corona

Link til ofte stillede spørgsmål om Corona