24-09-2020
Er der valgt en afdelingsbestyrelse i din afdeling, kan du i denne pjece få viden om, hvad arbejdet i afdelingsbestyrelsen indebærer:
Klik her for at læse pjecen
26-08-2020
Hobro Boligforening vil gerne medvirke til, at Coronavirus ikke spredes. Derfor har vi vedtaget en række forholdsregler for at passe på vores beboere, medarbejdere og boligsøgende.
Klik her for at læse mere om vore forholdsregler, som også betyder ændring af vores åbningstider.
26-08-2020
Der blev besluttet på repræsentantskabsmødet 2020, at der åbnes op for 3. partsudbydere. D.v.s. at du nu kan købe internet hos udbydere, som benytter TDC/YouSee's anlæg (f.eks. "Fastspeed").

www.tjekditnet.dk kan du indtaste din adresse og se hvilke udbydere du kan vælge imellem.
21-04-2020
Hobro Boligforening udsendte et spørgeskema til alle beboerne i starten af året. Ud fra svarene der er modtaget, er der nu udarbejdet en endelig rapport.
Læs mere om beboerundersøgelser ved at klikke her
eller gå direkte til rapporten (pdf) ved at klikke her
21-01-2020
Hos Hobro Boligforening opfordrer vi til, at alle beboere tegner en privat indboforsikring.
Læs vores pjece ved at klikke her